vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cărute ridicate de poliţişti

În perioada 22.03.2017 – 23.03.2017, polițiști locali cu atribuții în domeniul circulației și ordinii publice, împreună cu funcționari ai Societății R.A.T. Craiova și ai Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fond Locativ Craiova, au organizat acțiuni pe raza municipiului Craiova, în vederea punerii în aplicare a prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 319/2009 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Craiova, modificată și completată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 233/25 iunie 2015, având ca obiect depistarea vehiculelor cu tracțiune animală care se deplasează pe raza municipiului Craiova, cu încălcarea prevederilor legale în vigoare, precum și identificarea și sancționarea proprietarilor / utilizatorilor acestora.

În acest sens, au fost depistate 17 vehicule cu tracțiune animală ce se deplasau în municipiul Craiova, fiind aplicate un număr de 17 sancțiuni contravenționale pentru proprietarii / utilizatorii acestora, în valoare totală de 8.500 lei.

De asemenea, pentru un număr de 12 vehicule cu tracțiune animală, s-a dispus și măsura tehnico – administrativă de ridicare (art. 29 din H.C.L. nr. 319/2009 modificat prin HCL nr. 233/2015).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Animalele de tracțiune și bunurile din vehicule au rămas în posesia proprietarilor / deținătorilor.

Vehiculele cu tracțiune animală au fost transportate și depozitate pe platforma special amenajată, din cadrul R.A.T. Craiova, de unde pot fi ridicate de către proprietari, în condițiile stabilite prin Regulament, în schimbul achitării unei taxe de 150 lei.

Menționăm că, pentru diferența de 5 vehicule cu tracțiune animală, asupra cărora nu s-a dispus măsura ridicării, proprietarii au prezentat documente de înregistrare a vehiculului, la primăriile localităților învecinate municipiului Craiova.

Astel de acțiuni vor continua și în zilele următoare.

dscn0993  dscn0970

 

Politica