vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Tânăr reţinut de DIICOT, după ce s-a fotografiat făcând sex cu o minoră şi a trimis fotografiile mai multor persoane

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Rotunda, a fost reţinut de procurorii DIICOT Olt sub acuzaţia de act sexual cu un minor şi pornografie infantilă, după ce s-a fotografiat în timp ce întreţinea relaţii sexuale orale cu o minoră în vârstă de 14 ani, din aceeaşi localitate, şi a distribuit fotografiile mai multor persoane, printr-o reţea de socializare.

Potrivit procurorilor DIICOT – BT Olt, totul s-a petrecut, anul trecut, înainte de Crăciun, când Ionuţ-Daniel Jitianu, zi „Jiti Mondialu”, în vârstă de 24 de ani, din comuna Rotunda, i-a propus unei minore, din aceeaşi localitate, în vârstă de 14 ani, să iasă împreună cu el şi cu mai multe persoane, la o discotecă din comuna Vădastra. La întoarcere, Jiti Mondialu a rămas singur în autoturism cu minora, conducând maşina până pe un câmp.

Ajunşi în câmp, Jitianu i-a propus minorei să întreţină raporturi sexuale, iniţial normale, după care i-a impus să presteze sex oral. Procurorii mai arată că minora nu a fost de acord, a început să ţipe şi să plângă, însă Jiti Mondialu a insistat, a tras-o de păr, ameninţând că o lasă în câmp singură. Mai mult, acesta i-a luat telefonul mobil pentru a nu putea cere ajutor şi, în cele din urmă, fata a fost determinată să întreţină sex oral.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În timpul raporturilor sexuale, Jitianu a fotografiat-o cu telefonul său mobil, fără voia acesteia, şi a trimis cinci fotografii, printr-o reţea de socializare, unei alte tinere, tot minoră, cu care avea o relaţie amoroasă mai veche. La rândul ei, aceasta din urmă a distribuit fotografiile mai multor persoane din municipiul Caracal. De asemenea, Jitianu a trimis fotografiile şi unei alte persoane.

Procurorii DIICOT au desfăşurat o percheziţie, luni, la locuinţa lui Ionuţ-Daniel Jitianu, din comuna Rotunda, unde acesta locuia şi cu minora căreia îi trimisese primele fotografii cu actul sexual. De acolo, anchetatorii au ridicat mai multe telefoane mobile, aparţinând celor doi, un stick de memorie şi un card de memorie, pe care erau stocate şi fotografiile cu partida de sex oral petrecută pe câmp, în autoturism.

Marţi după-amiază, tânărul de 24 de ani urma a fi prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Până la închiderea ediției, instanța nu a pronunțat o soluție. În același dosar este cercetată și minora-concubină a bărbatului, în stare de libertate.

Politica