marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Tineri spărgători, prinși de poliție

Mulți tineri din Mehedinți se apucă de furat în loc să învețe sau să muncească

La data de 20.03.2017, în jurul orei 16.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Aramă au fost sesizaţi telefonic de către o persoană de sex feminin, în vârstă 52 ani, cu privire la faptul că în noaptea de 18/19.03.2017, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din Baia de Aramă, de unde au sustras suma de 900 lei, 50 euro, 3 pachete ţigări şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu total de 1.200 lei.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Baia de Aramă, care la scurt timp, în urma verificărilor efectuate a identificat doi tineri de 17, respectiv 18 ani, ambii din Baia de Aramă, bănuiţi de comiterea furtului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată a fost recuperată suma de 500 lei.

Pe numele celor doi s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Șofer penal

La data de 20.03.2017, ora 13:00, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au depistat un bărbat, în vârstă de 32 ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea, pe bulevard I.C.Brătianu intersecţie cu strada Eroii de la Cerna, un autoturism având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Politica