joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grevă la CFR. Tren personal reținut în stația Filiași

Protestul CFR-iștilor s-a încheiat la ora 9.40. În total, șapte trenuri, dintre care două de călători, au fost reținute în Gara Filiași, de angajații CFR Infrastructură care au organizat un protest spontan. Trenurile personale sunt Regio 2080 care circula pe relația Petroșani- Craiova și un alt tren „Săgeata Albastră”, călătorii din aceastea așteptând încheierea protestului în tren, sau pe peron. CFR-iștii au lăsat totuși o linie liberă pentru urgențe.


Trenul Regio 2080 care circula pe relația Petroșani- Craiova a fost reținut în stația din Filiași, de angajații CFR care au organizat un protest spontan. Oamenii intenționează să rețină trenul în stație cel puțin până la ora 10.

Protestul este organizat de 10 angajați de la Infrastructură CFR din Filiași.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sindicatele nu ne mai reprezintă. Conflictul este între noi și sindicate, între noi și administrație. Liderii de sindicat şi conducerea tergiversează negocierile. Politica de personal actuală nu asigură funcţionarea în bune condiţii a acestui domeniu în care noi activăm. Și vorbim despre un domeniu legat direct şi explicit de siguranţa naţională”, a spus Daniel Burchel, angajat CFR.

Acesta a mai precizat, pentru Jurnalul Olteniei, că în trenul oprit în stația CFR se află aproximativ 200 de călători.

Detalii despre nemulțumirile CFR-iștilor: CFR, pe un butoi cu pulbere

Politica