joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şase posturi scoase la concurs de Primăria Slatina pentru Clubul Nautic şi Bazinul de înot

Şase posturi de funcţionari, inspectori de specialitate şi referenţi sportivi au fost scoase la concurs de Primăria Slatina, 29 martie fiind data limită pentru înscrierea candidaţilor.

Cele şase posturi sunt pentru Clubul Sportiv Municipal, care are în subordine Clubul Nautic şi de Agrement Plaja Olt şi Bazinul didactic de înot: funcţionar – Compartiment Activităţi Sportive şi de Agrement Club Nautic, condiţii – studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă – minimum şase luni; inspector de specialitate gr. II – Compartiment Resurse Umane, condiţii – studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă, certificat de calificare profesională în domeniul resurse umane, vechime în specialitatea studiilor – minimum şase luni; inspector de specialitate gr. II – Compartiment Relaţii cu Publicul, condiţii – studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă, vechime în specialitatea studiilor – minimum 6 luni; referent sportiv gr. IV – Compartiment Coordonare Activităţi Sportive, condiţii – studii medii de specialitate sportivă (liceu cu program sportiv), absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă – minimum un an sau studii medii de alte specialităţi, absolvite cu diplomă de bacalaureat – minimum trei ani vechime în muncă, coroborat cu minimum 1 an activitate în domeniul sportului, sau cu calificare de antrenor; referent sportiv debutant – Compartiment Centru Fitness, condiţii – carnet de instructor fitness, studii medii de specialitate sportivă (liceu cu program sportiv), absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă – nu este cazul sau studii medii de alte specialităţi, absolvite cu diplomă de bacalaureat – minimum 1 an de activitate ca sportiv de performanţă legitimat la un club sportiv; referent sportiv gr. IV – Compartiment Bazin de înot, condiţii – studii medii de specialitate sportivă (liceu cu program sportiv), absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă – minimum un an, carnet instructor înot sau studii medii de alte specialităţi absolvite cu diplomă de bacalaureat – minimum trei ani vechime în muncă, coroborat.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 29 martie 2017, ora 14:00: termenul limită de depunere a dosarelor; 6 aprilie 2017, ora 10.00: proba scrisă; 11 aprilie 2017, ora 10.00: proba interviu.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială de internet a Primăriei Slatina. Relaţii suplimentare se pot obţine şi la sediul Clubului Sportiv Municipal Slatina, str. Sfântul Constantin Brâncoveanu, nr.3, telefon 0349.738.657.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica