joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doctorul Fleancu a vindecat de lene mulți polițiști din Poliția Severin

Șef nou, pretenții mai mari, muncă mai multă. Dar și rezultate pe măsură. E doctor dar poate vindeca de lene numai polițiști. De când comisarul-șef doctor Florin Bogdan Fleancu a preluat comanda Poliției Drobeta Turnu Severin, polițiștii de aici parcă sunt băgați în priză. Cel puțin în comunicatele de presă ale IPJ Mehedinți, polițiștii severineni au ajuns numărul unu la cazuri rezolvate cu celeritate. Pe scurt, cu un manager pretențios, oamenii legii de aici au început să muncească mai mult și mai eficient.

,,Băiat deștept”, comisarul-șef doctor Florin Fleancu știe că e important să muncești, dar poate mult mai important e să și arăți că muncești. Concret, comandantul de poliție de tip nou știe să își vândă ,,marfa” prin cazurile zilnice prezentate pe buletinul de presă în mod transparent, în vederea informării opiniei publice. La data de 19.03.2017, ora 21:43, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 28 ani, din Drobeta Turnu Severin, cu privire la faptul că în jurul orei 20:30, în timp ce se afla pe strada Anghel Saligny intersecție cu strada Alion, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din aceeaşi localitate, i-a sustras din buzunarul de la spatele pantalonilor un portofel în care se afla suma de 100 lei. La scurt timp, poliţiştii au identificat persoana în cauză, pe numele acesteia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat. La data de 18.03.2017, ora 4:03, poliţiştii Biroului Rutier Severin împreună cu poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au depistat un bărbat, în vârstă de 32 ani, din comuna Jiana, judeţul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, din municipiu, având permisul de conducere reținut. Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie alcoolică de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancționată contravențional.Totodată, pe numele acesteia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Șoferul fals din Eșelnița, pericol social

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 17.03.2017, ora, 18.10, poliţiştii Formaţiunii Rutiere din Cadrul Poliţiei municipiului Orşova, au depistat un bărbat în vârstă de 31 ani, din comuna Eşelniţa, județul Mehedinţi, în timp ce conducea pe strada Ştefan cel Mare, din municipiul Orşova, un autoturism.
Procedând la verificarea conducătorului în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Politica