vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Trei puști prinși la furat de polițiștii de la BIC

În loc să învețe carte, tot mai mulți tineri din Severin învață să fure. Polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, efectuează cercetări față de trei minori în vârstă de 17 ani care, ar fi sustras acumulatorul unui autoturism. În urma activităţilor efectuate, la data de 15.03.2017, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au identificat trei minori în vârstă de 17 ani, din Drobeta Turnu Severin, bănuiţi de sustragerea unui acumulator al unui autoturism.

Aceştia, în noaptea de 12/13.12.2016, ar fi sustras acumulatorul unui autoturism, staționat pe strada Calomfirescu, aparţinând unei persoane de sex masculin în vârstă de 49 ani, din municipiu.

Prejudiciul a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe numele celor trei s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 15.03.2017, ora 9:30, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au depistat un tânăr în vârstă de 25 ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea, pe bulevardul Revoluției din municipiu, un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, autoturismul fiindu-i încredințat pentru a fi condus de către un alt tânăr în vârstă de 24 ani din aceeaşi localitate. Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale.

La data de 15.03.2017, ora 1220, poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Strehaia, au depistat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din mun. Motru, judeţul Gorj, în timp ce conducea pe drumul comunal din satul Meriș, comuna Broșteni, județul Mehedinți, un camion, fără ca acesta să fie înmatriculat sau înregistrat în circulație şi având număr fals de înmatriculare.

Procedând la verificarea conducătorului auto în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal.

Politica