sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A acroșat o femeie pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizați, miercuri, de o femeie de 52 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier, iar autovehiculul implicat a plecat de la locul faptei.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a efectuat cercetarea locului faptei, precum și activități specifice pentru identificarea autorului. În urma verificărilor a fost identificată o femeie de 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu care, în timp ce conducea un autoturism pe strada Trandafirilor din orașul Târgu Cărbunești, a acroşat-o pe apelantă, care se angajase în traversarea carosabilului prin loc marcat și semnalizat corespunzător. În urma evenimentului, victima a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

IPJ Gorj

Politica