marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alt mehedințean, prins la braconaj de iepuri cu ogarii

Braconajul la iepuri cu ogarii a devenit un sport în Mehedinți. După circa 2 săptămâni de zile, altă persoană a fost prinsă de oamenii legii la o astfel de vânătoare ilegală La data de 14.03.2017, ora 12:30, poliţiştii Postului de Poliție Bîcleș, împreună cu poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 42 ani, din comuna Grecești, județul Dolj, în timp ce practica vânătoarea pe fondul de vânătoare 37 Smadovița, folosind pentru capturarea vânatului, un câine din rasa ogar, interzis la vânătoare. In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic cu câini din rasa ogar.

Câinele din rasa ogar a fost ridicat în vederea indisponibilizării.

Dosar penal pentru furt calificat

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 13.03.2017, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată de către o persoană de sex masculin, în vârstă de 18 ani, din comuna Păltiniş, judeţul Caraş-Severin, cu privire la faptul că în noaptea de 12/13.03.2017, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil, în valoare de aproximativ 500 lei, din incinta unui internat în care se afla cazat.

Având în vedere cele sesizate, la data de 14.03.2017, în urma activităților informativ- operative efectuate de către poliţiştii Biroului Investigații Criminale, aceştia au identificat un tânăr, în vârstă de 15 ani, din comuna Izverna, judeţeul Mehedinţi, bănuit de comiterea furtului.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit persoanei vătămate.

Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit doasr penal sub săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Hoți de mici

La data de 02.02.2017, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată de către o persoană de sex masculin, în vârstă de 19 ani, din municipiu, cu privire la faptul că din locuinţă îi lipseşte telefonul mobil în valoare de circa 900 lei.La data de 14.03.2017, în urma activităților informativ operative efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, au fost identificați doi tineri de 17 ani, ambii din Drobeta Turnu Severin, care la data de 02.02.2017, în timp ce se aflau în vizită la locuinţa persoanei vătămate, profitând de neatenţia acesteia, i-au sustras telefonul mobil.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit persoanei vătămate.

Pe numele celor doi s-au întocmit dosare penale.

Șofer prins beat

La data de 14.03.2017, ora 23.31, poliţiştii oraşului Baia de Aramă, au depistat un bărbat din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din Baia de Aramă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest, fiind indicată o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, ocazie cu care a fost condusă la Spitalul Orășenesc Baia de Aramă pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei .

Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal.

Șofer penal

La data de 14.03.2017, ora 1850, poliţiştii Postului de Poliție Butoiești, au depistat un bărbat în vârstă de 34 ani, din comuna Vulpeni, județul Olt, în timp ce conducea pe DC 78, pe raza satului Pluta, comuna Butoiești, un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Din verificări a rezultat faptul că autoturismul i-a fost încredințat cu știință de către un alt bărbat de 27 ani, din comuna Secu, județul Dolj, persoană ce se afla în autoturism la momentul depistării .

În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, respectiv, încredințarea cu știință a unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Politica