vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: Tăierea ilegală a pădurilor din Celaru trebuie oprită

Nicolae Marinescu (ALDE): ”Cer primarului comunei, în numele proprietarilor de păduri din CELARU, să ia măsuri pentru stoparea jafului din avutul privat”

Dreptul la proprietate este un drept fundamental al oamenilor. El este garantat prin Constituţie şi trebuie apărat de autorităţile publice ale statului peste tot în ţară.

La Celaru am constatat că protejarea proprietăţii private nu este o prioritate atâta vreme cât mai mulţi proprietari de terenuri împădurite au constatat furturi repetate din avutul lor, rămase fără nicio consecinţă legală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceşti oameni sunt revoltaţi cu atât mai mult cu cât ei plătesc primăriei o taxă anuală pentru ca aceste proprietăţi să fie păzite, ceea ce evident nu se întâmplă.

Una este preocuparea pentru toaletarea pădurilor şi asigurarea de lemne de foc şi alta este închiderea ochilor autorităţilor locale la tot mai multe abuzuri la adresa unor proprietăţi private garantate prin lege.

În numele celor peste 30 de proprietari de terenuri împădurite din cele patru sate ale comunei Celaru, afectaţi de ignoranţa repetată a primăriei, solicităm primarului (PNL) al comunei Celaru să ia măsuri urgente pentru respectarea legii şi pentru prevenirea repetării unor astfel de atacuri la adresa proprietăţii private. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre protejarea mediului înconjurător.

Politica