joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. ȘOFER URMĂRIT DE POLIȚIA RUTIERĂ 

Un bărbat de 34 de ani a fost urmărit astăzi de poliția rutieră, în goană pe străzile orașului Drobeta Turnu-Severin.

Individul nu a oprit la semnalul polițiștilor și a fugit cu mașina în încercarea de a scăpa de control. A intrat apoi, cu viteză într-un peco iar când a vazut că drumul este blocat, a abandonat autoturismul si a rupt-o la fugă.
” Ne-am trezit cu mașina cea roșie că a intrat cu viteză foarte mare, ne-am speriat, am crezut că lovește pompele. Poliția era în urma lui, erau cu luminile și cu girofarurile. Șoferul s-a oprit, a ridicat mâinile sus, a aruncat ceva, cred că bani și pe urmă s-a predat”, a declarat angajata stației peco.
Șoferul fugar și-a lăsat mașina neasigurată și a lovit accidental autoturismul poliției rutiere. Individul care a provocat accidentul a fost prins în cele din urmă de polițiști. Nu avea permis de conducere și nu consumase alcool. Se pare că avea la el suma de 10.000 de lei.
„În cursul zilei de astăzi, agenți din cadrul Biroului Rutier au pornit în urmărirea unui autoturism al cărui conducător auto nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către polițiștul rutier, într-o stație de alimentare cu combustibil a fost blocat, identificat, se pare că nu posedă permis de conducere”, a declarat scms Claudiu Bebec, șef Biroul Rutier.
Poliția a deschis o anchetă iar bărbatul se va alege cu dosar penal.

Politica