vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lider ALDE Olt: „Vrem să luăm locul PNL-ului”

Preşedintele executiv al ALDE Olt, Ioan Ciugulea, a declarat că ţinta partidului său este să ia locul PNL-ului, în ceea ce priveşte raportul de forţe pe scena politică din România şi din judeţ.

Ciugulea a afirmat, la finalul săptămânii trecute, că obiectivul ALDE este înlesnit şi de pasivitatea PNL. „Atunci când am spus că întărim Partidul Alianţei Democraţilor şi Liberalilor ne-am referit la faptul că lui Tăriceanu îi trebuie un partid foarte mare şi puternic. Nu de dimensiunile PSD, dar vrem ca pe scena politică să luăm locul PNL. Aceasta este o prioritate şi la nivel naţional şi la nivel judeţean. Ne ajută şi PNL. Avem 122 de aleşi locali, a doua organizaţie ALDE, la nivel de ţară, deşi nimeni nu ne-a dat vreo şansă că vom intra în vreun consiliu local, în consiliul judeţean sau că vom avea deputat. Am ajuns la aceste rezultate prin munca noastră de nouă luni”, a declarat Ioan Ciugulea.

ALDE Olt şi-a prezentat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă noile achiziţii, printre care se numără foştii candidaţi la Primăria Slatina, Marius Bălaşa, care vine de la PNL, şi medicul Livia Teleu, care a candidat din postura de independent. Lista de achiziţii a celor de la ALDE a fost completată de consilierul local PNL, Mihai Cîrloganu, şi de foştii membri PSD Balş, Silviu Pendiuc şi Ionuţ Tilea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica