marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinţi: Toate femeile, întâmpinate cu flori la graniţă

Toate doamnele şi domnişoarele au fost întâmpinate cu flori ieri în Punctul de Trecere al Frontierei Porţile de Fier I din Mehedinţi. Indiferent de cetăţenia înscrisă în documentele de călătorie, doamnele şi domnişoarele care au trecut prin Punctul de Trecere al Frontierei Porţile de Fier I, miercuri, 8 Martie, au primit flori de la poliţiştii de frontieră mehedinţeni. După ce au prezentat documentele de călătorie pentru a fi verificate, doamnele şi domnişoarele care au intrat şi ieşit, ieri, din Romănia au primit paşapoartele si cărţile de identitate înapoi alături de flori şi urări de sănătate adresate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni, cu ocazia Zilei de 8 Martie – Ziua Internaţională a Femeii.

,,De ce flori? Pentru că bucură privirea şi exprimă sentimente. Se oferă în dar şi poartă diverse semnificaţii. Aduc plăcere şi zâmbet. Ne sensibilizează şi sunt însoţite de cuvinte frumoase. Indiferent de naţionalitate, că sunt din România, Serbia sau Italia a devenit o tradiţie, deja, ca doamnelor şi domnişoarelor  care tranzitează  frontiera româno-sârbă la început de martie să le fie dăruite flori în semn de respect şi preţuire de către poliţiştii de frontieră din Mehedinţi. Gestul poliţiştilor de frontieră le-a emoţionat şi  surprins plăcut pe doamnele şi domnişoarele care au tranzitat Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I. Saveta, colega noastră din cadrul Punctului Comun de Contact Porţile de Fier I a fost  plăcut surprinsă de gestul poliţiştilor de frontieră. Spune că este un gest frumos, cu atât mai mult că florile sunt un simbol al apropierii, afecţiunii şi admiraţiei. Alina din Turnu Severin spune că totdeauna oferirea unei flori provoacă bucurie şi aduce zâmbet pe chipul oricărei femei. Și Adriana surprinsă plăcut de gestul poliţiştilor de frontieră a spus că florile oferite, astăzi, semnifică preţuire, respect şi admiraţie. Sunt doar trei dintre doamnele care au dorit să-şi exprime gândurile faţă de gestul poliţiştilor de frontieră. Doamnele şi domnişoarele care au primit flori de la politişii de frontiera au spus că gestul este unul frumos, din suflet şi pentru suflet, iar florile sunt purtătoare de mesaje sincere. Flori, zâmbete, respect şi preţuire oferite tuturor femeilor. Astăzi, la Drobeta Turnu Severin primăverii i-a fost permisă intrarea în ţară. Poliţiştii de frontieră din Mehedinţi le doresc tuturor femeilor o primăvară frumoasă !”, a declarat purtătorul de cuvânt al PF Mehedinţi, comisar sef de poliţie, Pera Valeriu.

Și jandarmii dădură flori!

Policlinica Buna Vestire Craiova

jandarm-floriJandarmii mehedinţeni le-au felicitat pe doamnele şi domnişoarele întâlnite, ieri, în centrul municipiului Drobeta Turnu Severin, oferindu-le câte o floare şi un gând bun, la început de primăvară. Flori au fost împărţite şi femeilor care îşi desfăşoară activitatea la instituţiile publice din oraşul Strehaia, de către jandarmii care au dorit astfel, să-şi exprime respectul şi preţuirea pe care le-o poartă. Jandarmii nu au uitat nici de colegele de serviciu pe care le-au sărbătorit, reuşind să le transforme această zi, într-una specială cu multe flori şi zâmbete. Cu prilejul zilei de 8 Martie, Jandarmeria Mehedinţi le urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor, o primăvară minunată plină de realizări!

Politica