joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

 CFR Călători la Târgul de Turism al Olteniei 2017 – ediția de primăvară

  • 45% reducere la biletele emise la stand
  • Vouchere cu reducere de 45%

Înperioada10 – 12martie2017, CFR Călătoriparticipă la cea de a 37-a ediție a Târgului de Turism al României, care se desfăşoarăînComplexulExpoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Văaşteptăm la standul 03 din , care va fi deschis de vineripinaduminicaintreorele 10:00 – 19:00, iarduminicăînintervalulorar 10:00 – 16:00.

ÎnperioadaTârgului de Turism al României, la standulnostru, vizitatorii se vorputeabucura de următoareleoferte:

Policlinica Buna Vestire Craiova
  • 45%reducerela cumpărarea de biletedisponibile online (adult, copil, elev, posesorcardTrenPlus, minigrup, dus-întors, etc.) şiemise la standul CFR Călătoripentrupersoaneleînscrisesau care sunt de acord să se înscrie la newsletter;
  • voucherepentrucumpărareabiletelor de trenîn trafic interncureducere 45% dinpreţul final al uneicălătorii simple individuale, cuvalabilitatepână la 15 aprilie, călătoriile putându-se efectua până la data de 14 mai 2017;
  • Cele mai avantajoase oferte către principalele destinații turistice din țară (Cardul TrenPlus, Minigrup 2-5, Biletul de weekend etc) şi din din Europa (Interrail Global Pass până la 31 martie poate fi achiziţionat cu o reducere de 15%).
  • încheierea de parteneriate cu operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”.

De asemenea, la nivelul întregii țări se vor derula în perioada următoare târguri de turism la care reprezentanțele CFR Călători din teritoriu vor fi prezente:

  • CFR Călători CRAIOVA – la Centrul Multifuncţional Craiova, în perioada 10 – 12martie;

Mai multedetaliidesprepremiişireducerisuntdisponibile la: www.cfrcalatori.ro/860

Politica