vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UPDATE/ Prinși în flagrant delict în timp ce sustrăgeau un autobuz

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bălceşti au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi, din oraşul Bălceşti, cercetaţi pentru tentativă de furt calificat.

Din cercetări a reieşit că, la data de 6 martie a.c., în jurul orei 1.30, V.V.A., de 33 de ani şi P.E.C., de 43 de ani, ambii din oraşul Bălceşti au încercat să sustragă un autobuz parcat pe strada Ecaterina Teodoroiu, vis-a-vis de fosta autogară Bălceşti.

Cei doi bărbaţi au intrat prin efracţie în autobuz, l-au pornit şi intenţionau să-l sustragă, moment în care au fost depistaţi de către membrii unei patrule mixte, formată dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei Bălceşti şi un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea – Detaşamentul 4 Bălceşti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele retinute au fost încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie prezentaţi procurorului de caz pentru dispunerea de măsuri legale.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz.

Politica