vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stoican: „Presiunea e pe adversari”

LIGA I CS Pandurii Târgu Jiu – FC Dinamo Bucureşti, duminică, ora 20:30, pe Stadionul Municipal din Dr.Tr.Severin/Antrenorul Flavius Stoican vrea să obţină prima victorie din acest an cu Dinamo şi să-şi lase fosta echipă în afara play-off-ului

Cu doar un punct acumulat în 2017, CS Pandurii Târgu Jiu speră să încheie sezonul regulat cu un rezultat pozitiv. Misiunea gorjenilor va fi una dificilă, deoarece vor întâlni Dinamo Bucureşti, echipă care e obligată să câştige pentru a intra în play-off. Partida se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. Fost jucător şi antrenor la Dinamo, Flavius Stoican speră să se reîntâlnească cu fosta sa echipă în play-out.

„Dinamo pleacă favorită. Noi trebuie să jucăm fotbal şi să fim o echipă care nu se sperie de numele adversarului, să nu intrăm precipitaţi în teren şi să jucăm un fotbal plăcut. Sper să fie o partidă frumoasă. Noi nu avem nimic de pierdut. Presiunea mai mare e pe Dinamo şi sper să profităm de acest lucru. Trebuie să fructificăm situaţiile pe care le vom avea. Vreau să facem un joc bun”, a spus Stoican.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta crede că actuala sa echipă putea obţine mai mult de un punct din precedentele 4 meciuri şi dă, în continuare, vina pe lipsa omogenităţii. „Puteam scoate mai mult şi la Botoşani, dar şi cu Chiajna. Singura echipă care a fost peste noi a fost Viitorul, dar şi la Constanţa ne-am creat ocazii. Avem momente bune, dar nu avem experienţă la nivelul Ligii I, aşa că sunt şi momente de cădere de care adversarii au profitat. Putem să ne salvăm. Poli, ASA sau Chiajna sunt echipe care nu cred că sunt peste noi ca şi calitate. Poate ei au omogenitate mai mare la nivelul lotului. Noi suntem o echipă nouă”, a încheiat Stoican.

Batin a fost operat

Antrenorul Pandurilor nu va putea conta, duminică, pe atacantul Paul Batin, care s-a accidentat chiar la jocul de debut sub comanda lui Flavius Stoican şi a avut nevoie de o intervenţie chirugicală, la braţul drept, după o fractură suferită pe finalul partidei de la Botoşani. Acesta a fost deja operat la o clinică din Bucureşti şi va lipsi o perioadă de pe gazon.

După operaţie, mi s-a recomandat repaus pentru zece zile, după care voi reveni la Târgu Jiu şi îmi voi relua pregătirea, urmând ca în câteva săptămâni să revin şi pe teren, la meciurile din campionat”, a precizat atacantul sosit, în urmă cu 2 săptămâni, de la divizionara secundă din Polonia, Miedz Legnica.

Batin nu e singurul jucător al Pandurilor care s-a accidentat prematur, după ce mijlocaşul Paul Păcurar a suferit o fractură la picior în amicalul cu Cetate Deva, din data de 8 februarie. Acesta a avut nevoie de o săptămână de repaus înainte de reluarea pregătirilor, iar începând de luni, a revenit la antrenamente, însă are şanse mici să fie, duminică seara, titular cu Dinamo.

 

Politica