joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţişti din Olt loviţi în trafic în timp ce încercau să prindă doi suspecţi de înşelăciune, în Bucureşti

Doi bărbaţi din municipiul Bucureşti sunt cercetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina pentru că au înşelat un fermier din Scorniceşti, vânzându-i acestuia seminţe hibrid contrafăcute, cei doi fiind cercetaţi şi pentru ultraj, după ce au tamponat voit un echipaj de poliţie

 

Procurorii Parchetului de pe lângă judecătoria Slatina spun că, în luna februarie, suspecţii din municipiul Bucureşti au indus în eroare un fermier, din oraşul Scorniceşti, judeţul Olt, căruia i-au vândut seminţe hibrid contrafăcute purtând denumirea unor mărci înregistrate.

 „Suspecţii sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune, prevăzută de art. 244 alin. 1 şi 2 Cod Penal, contrafacerea unei mărci şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, prevăzută de art. 90 alin. 1 lit. a şi b din Legea 84/1998 şi ultraj, faptă prevăzută de art. 257 alin. 1 şi 4 Cod Penal raportat la art. 193 alin. 1 Cod Penal şi art. 253 alin. 1 Cod Penal”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ofiţeri din cadrul IPJ Olt au mers în Bucureşti pentru identificarea şi prinderea suspecţilor. Numai că aceştia nu s-au lăsat intimidaţi de organele legii şi au încercat să fugă lovind în mod repetat echipajul de poliţie. Procurorii fac precizarea că poliţiştii au fost răniţi în urma agresiunii, iau autoturismul a fost avariat.

Potrivit sursei citate, joi, 2 martie, oamenii legii au efectuat percheziţii la cinci adrese utilizate de suspecţi, ocazie cu care a fost identificată o fabrică clandestină de produs şi împachetat seminţe hibrid, produse fito-sanitare contrafăcute precum şi 253 de saci cu seminţe hibride contrafăcute.

Procurorii au fost sprijiniţi şi de lucrători din cadrul DGPMB – Poliţia Sectorului 6, Serviciul de investigare a criminalităţii economice şi Poliţia Locală Sector 4.

Politica