joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O tânără a murit după ce a fost lovită de o autoutilitară

O tânără de 24 de ani, din localitatea Brebeni, și-a pierdut viața, joi dimineață, după ce a fost lovită de o autoutilitară.

Tragedia s-a petrecut joi dimineața, în jurul orei 6:50, pe o stradă din localitate, pe care tânăra se afla în drum spre stația de autobuz, pentru a pleca la serviciu. Tânăra a fost lovită violent de o autoutilitară. La momentul în care SMURD Slatina a ajuns la fața locului, femeia se afla deja în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au încercat să o resusciteze, însă fără speranță. Tânăra a fost declarată decedată.

„Pompierii SMURD din cadrul Detașamentului Slatina și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță au intervenit în această dimineață, în comuna Brebeni, pentru acordarea îngrijirilor medicale de urgență unei femei, victima unui accident rutier, în calitate de pieton. Echipajele au găsit victima, în vârstă de 24 de ani, din comuna Brebeni, în stop cardio-respirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, fără rezultat favorabil, victima fiind declarată decedată”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii încearcă să afle mai exact cum s-a produs tragedia, în cadrul unui dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Un alt accident, la câteva minute, în Balș

Un alt accident s-a petrecut tot joi dimineața, de data aceasta în Balș, în jurul orei 7:00, pe strada Nicolae Bălcescu. Două autoturisme s-au ciocnit, iar unul dintre ele a ieșit de pe carosabil și a lovit o casă și un copac, rămânând blocat între ele, iar șoferul acestuia, în vârstă de 34 de ani a rămas încarcerat. La fața locului au ajuns pompierii, care au demarat acțiunea de descarcerare a șoferului, care a fost ulterior transportat la spital, cu traumatisme la cap. Ceilalți pasageri, patru la număr, din cealaltă mașină, nu au suferit răni, autoturismul având avarii ușoare.

„La locul solicitării au fost direcționate un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare. Șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, în vârstă de 34 de ani, din orașul Balș, a fost găsit încarcerat, iar pentru extragerea bărbatului pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Pacientul a fost preluat de echipajul SMURD, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial și a fost transportat la CU Balș. În cel de-al doilea autovehicul implicat în accident se aflau patru persoane, acestea nu prezentau urme de traumă și au refuzat transportul la spital”, au mai transmis reprezentanții ISU Olt.

Politica