joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Programări online până în luna aprilie, la Premise şi Înmatriculări

Toată luna aprilie este deja ocupată cu programări făcute online, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Olt, potrivit site-ului Prefecturii Olt. Mai mult, au fost făcute programări şi pentru primele zile ale lunii mai.

Aplicaţia pentru programarea online la Permise şi Înmatriculări a putut fi deja accesată, încă din 28 februarie, de pe pagina de internet a Instituţiei Prefectului – judeţul Olt (www.prefecturaolt.ro), urmând ca după efectuarea programării, beneficiarii să confirme sau să infirme programarea prin accesarea link-urilor primite pe e-mail-ul declarat.

Reprezentanţii Prefecturii Olt au precizat că persoanele care au făcut programare prin sistemul e-ticketing se vor prezenta în continuare la ghişeele serviciului, la datele pentru care au făcut programările.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru programarea on-line dosarele se vor prelua astfel: zilnic, între 8.30 – 9.30, la ghişeul nr. 2; lunea şi miercurea, între 8.30 – 16.00, la ghişeul nr. 3 (ghişeu special înfiinţat pentru simplificarea procedurilor administrative aplicabile în relaţia cu solicitanţii).

Introducerea noului sistem de programare online va duce la eliminarea actualului sistem, implementat chiar de la 1 februarie, de programare prin e-ticketing.

Reprezentanţii Prefecturii Olt au precizat că cetăţenii care au acces la internet sau nu ştiu să folosească PC-ul se pot prezenta la sediul SPCRPCIV Olt vor fi programaţi de angajaţii serviciului.

Politica