vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mărțișoare de designer

Un cunoscut designer craiovean a împărțit miercuri mărțișoare create chiar de el doamnelor și domnișoarelor. Acesta le-a urat reprezentantelor sexului frumos să aibă o primăvară minunată și plină de soare.

Florin Burescu s-a pregătit intens pentru 1 Martie, așa că a creat mărțișoare pentru doamne și domnișoare. Norocoasele care au trecut prin Centrul Vechi al Băniei la orele prânzului au primit câte un mărțișor reprezentând un papion și câte o floare.

„Am vrut să le aduc o bucurie doamnelor și domnișoarelor în această zi. Este un moment minunat să ne arătăm aprecierea și respectul față de reprezentantele sexului frumos. Mărțișorele sunt creații proprii și pot fi purtate ca broșe care să accesorizeze diverse ținute după ce trece această perioadă”, a spus Florin Burescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Recunoscut de domnișoare

Femeile au fost extrem de încântate de cadoul primit, mai ales că cele mai multe deja îl cunosc pe tânărul designer.

„Chiar am acasă o rochie făcută de el, acum câțiva ani. Mă bucur că mai am acum încă o creație de a lui. Îmi place modul în care lucrează și că mereu vine cu idei noi. Îl urmăresc pe Facebook”, a spus o craioveancă. Florin Burescu este designer craiovean și s-a remarcat în ultimii ani prin rochiile făcute mai ales vedetelor ca Loredana Groza sau Adriana Bahmuțeanu. Este supranumit „designerul vedetelor”. Cu toate că este curtat de capitală, designerul a preferat să își deschidă atelierul în Craiova și să lucreze pentru oltence.

Anamaria TURMACU

Politica