Baia de Fier și Polovragi, membre în ADIA Gorj

Două noi comune au aderat la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de utilități publice pentru serviciul de alimentare cu apă și canalizare ADIA” Gorj. Este vorba despre comunele Baia de Fier și Polovragi, care vor fi membre ale asociației, în urma aprobării acestei aderări de către consilierii județeni, la ședința lunară ordinară.

„Prin prezentul proiect de hotărâre, propun Consiliului Județean aprobarea aderării unităților administrativ-teritoriale – Comuna Polovragi și Comuna Baia de Fier la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de utilități publice pentru serviciul de alimentare cu apă și canalizare “ADIA” Gorj, ca urmare a adresei Asociației nr. 06/26.01.2017 înregistrată la Consiliul Județean Gorj sub nr. 930/26.01.2017, prin care se solicită Consiliului Județean Gorj dispunerea măsurilor necesare în acest sens”, este menționat în hotărârea de consiliu județean.

Asociaţia are ca scop realizarea în comun a proiectelor de dezvoltare a infrastructurii aferente şi serviciilor pe baza strategiei de dezvoltare a judeţului Gorj, cu scopul declarat de îmbunătăţire a calităţii serviciilor şi nu în ultimul rând de creştere a capacităţii de absorbţie a fondurilor externe nerambursabile pentru finanţarea investiţiilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Proiect educațional „Învățăm la bibliotecă”, la Aman

În intervalul 6 octombrie 2023 – 31 mai 2024,...

Floarea-cadavru ar putea să dispară pentru totdeauna

floarea-cadavruCitește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/exista-ingrijorari-tot-mai-mari-ca-floarea-cu-miros-de-cadavru-ar-putea-sa-dispara-pentru-totdeauna-avertismentul-oamenilor-de-stiinta-2512317Informaţiile publicate...

Craiova sub ape! Dezastru în oraș

Râuri pe străzi. Inundații în case și apartamente. Copaci,...

Edi Iordănescu vrea la EURO cu George Pușcaș și Florin Andone

Naționala României dispută alte două partide din preliminariile Campionatului...