joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baia de Fier și Polovragi, membre în ADIA Gorj

Două noi comune au aderat la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de utilități publice pentru serviciul de alimentare cu apă și canalizare ADIA” Gorj. Este vorba despre comunele Baia de Fier și Polovragi, care vor fi membre ale asociației, în urma aprobării acestei aderări de către consilierii județeni, la ședința lunară ordinară.

„Prin prezentul proiect de hotărâre, propun Consiliului Județean aprobarea aderării unităților administrativ-teritoriale – Comuna Polovragi și Comuna Baia de Fier la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de utilități publice pentru serviciul de alimentare cu apă și canalizare “ADIA” Gorj, ca urmare a adresei Asociației nr. 06/26.01.2017 înregistrată la Consiliul Județean Gorj sub nr. 930/26.01.2017, prin care se solicită Consiliului Județean Gorj dispunerea măsurilor necesare în acest sens”, este menționat în hotărârea de consiliu județean.

Asociaţia are ca scop realizarea în comun a proiectelor de dezvoltare a infrastructurii aferente şi serviciilor pe baza strategiei de dezvoltare a judeţului Gorj, cu scopul declarat de îmbunătăţire a calităţii serviciilor şi nu în ultimul rând de creştere a capacităţii de absorbţie a fondurilor externe nerambursabile pentru finanţarea investiţiilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica