vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinţi: Traficant de ţigări din Bălăciţa, încătuşat de poliţie

S-a ales cu dosar penal şi cu o pereche de cătuşe pentru trafic de ţigări. În cauză este vorba de un tânăr de 24 de ani din comuna mehedinţeană Bălăciţa. La data de 26.02.2017, cu ocazia unei acţiunii pe linia prevenirii şi combaterii fraudelor la regimul produselor accizabile, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Biroului Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 24 ani, din comuna Bălăciţa, judeţul Mehedinţi.

Existând suspiciuni că acesta transporta produse accizabile, conducatorul auto a fost condus împreună cu autoturismul la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi în vederea efectuarii unui control amănunţit.

Cu această ocazie a fost solicitat şi echipajul canin, specializat în depistarea produselor din tutun, care a semnalat zona de sub scaunul dreaptă faţă. Demontând scaunul, sub acesta a fost observat un locaş special amenajat prin montarea unei podele peste cea existentă, unde au fost găsite un număr de 18.600 ţigarete, fără timbru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză a fost întocmit dosar penal, ţigaretele fiind ridicate în vederea examinării în condiţii de laborator şi confiscării, iar autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

Totodată, faţă de conducătorul auto s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunere corespunzătoare.

Politica