miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Foto/Accident cu mașina Poliției de Frontieră pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin

O mașină a Poliției de Frontieră s-a răsturnat, marți dimineața, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, după ce a fost lovită de un alt autoturism. Un pasager aflat în autospeciala Poliției a fost rănit.

Alexandra DRAGOLEA

Accidentul a fost provocat de un șofer care nu a acordat prioritate și a lovit în plin mașina Poliției de Frontieră care circula regulamentar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe strada Calea Severinului, la intersecție cu centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, un conducător auto nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează Trecerea” moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un cetățean din Drobeta Turnu Severin. În urma impactului, un pasager aflat în autoturismul care circula regulamentar a fost rănit. Polițiștii se află la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului”, a declarat, pentru Jurnalul Olteniei, Mădălina Viziru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Mehedinți.

În mașina Poliției de Frontieră se aflau două persoane, respectiv șoferul care este polițist și un pasager, angajat al instituției. În urma impactului, mașina Poliției de Frontieră s-a răsturnat pe carosabil. Pasagerul a fost rănit ușor și transportat la spital.

Politica