joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cetate s-a distrat în ultimul amical

Tractorul Cetate şi-a turat motorul la maximum în ultimul amical al iernii. Doljenii au surclasat cu 7-2 pe cei de la Viitorul Şimian, liderul Ligii a IV-a Mehedinţi, într-un duel disputat, duminică, pe stadionul din Cetate.

Nicu LUNGU

Dacă la mijlocul săptămânii trecute remizaseră, scor 2-2, pe stadionul Ion Floricică din Şimian, doljenii, care au în componenţă aproape întreg lotul cu jucători originari din Mehedinţi, şi-au depăşit adversarii la toate capitolele în meciul doi. Golurile disputei au fost înscrise de Sîrbu (2 g), Popescu, Răceanu, Jilcu, Tobă şi Mandea, respectiv Şonea şi Bologa. A fost ultima confruntare amicală pentru echipa pregătită de Costinel Vasilică, la capătul unei pregătiri de iarnă în care au survenit schimbări notabile în lotul doljean.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mă bucur că echipa a fost agresivă şi nu a lăsat nicio şansă adversarilor. Ne-am consolidat, dar şi îmbunătăţit lotul în pauza de iarnă, prin aducerea mai multor jucători importanţi, cu experienţă în fotbalul profesionist, precum Dorel Stoica. Revenirea lui Dorel ne va ajuta foarte mult pentru că este sportivul care poate face diferenţa prin pasele sale atunci când jocul nu merge în direcţia dorită. Ne aşteaptă un retur dificil şi chiar dacă suntem la nouă puncte în spatele liderului de la Cârcea, noi avem încredere că putem să ne apărăm titlul judeţean cucerit ediţia precedentă. Va fi greu, dar nu imposibil, a declarat antrenorul Costinel Vasilică.

Oficialii formaţiei doljene sunt aproape de a bate palma şi cu mijlocaşul Georgian Tobă, fotbalist originar din Drobeta-Turnu Severin, care are 25 de prezenţe în Liga 1 la formaţiile Unirea Urziceni, CS Turnu Severin şi Universitatea Cluj.

AS Tractorul Cetate a evoluat în formula: Daniel Ispir – Ionel Răceanu, Andrei Dicu, Daniel Popescu, Adelin Pătraşcu – Dorian Vasilică, Alin Sodoleanu, Georgian Tobă – Alin Sîrbu, Ionel Jilcu, Ionuţ Mandea. Au mai intrat Silviu Ghiţă, Angel Dumitru şi Sorin Tiră. În replică, AS Viitorul Şimian a jucat cu: Adrian Nedelcea – Gabriel Ciolacu, Denis Bălulescu, Ghe. Simulescu, Marian Popescu, Constantin Bologa, Ionuţ Pereanu, Şonea, Răzvan Istodor, Sima, Andrei Sfia. Au mai intrat Lucian Zamfir, Horia Vătuiu şi Marius Basarab.

Eşalonul patru din judeţul Dolj se reia la finele săptămânii, iar AS Tractorul Cetate înfruntă în primul duel din 2017 pe cei de la Recolta Ostroveni. După 15 runde, echipa din Cetate este pe locul 5, cu 31 de puncte.

 

Politica