joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ:DELEGAȚIA PERMANENTĂ JUDEȚEANĂ CERE CONDUCERII CENTRALE ORGANIZAREA CONGRESULUI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL LUNII MARTIE

Întrunită luni, 27 februarie, Delegația Permanentă a ALDE Dolj a facut o analiză asupra rezultatelor anului electoral  2016 şi a prefigurat Strategia politică pentru anul 2017.

Cu această ocazie a fost prezentat un Raport politic în care se precizează că ALDE Dolj a devenit într-un timp relativ scurt o ”certitudine politică” fiind a treia forţă politică a judeţului Dolj cu reprezentare atât în structurile administraţiei locale cât şi în Parlamentul României.

În cadrul şedinţei au fost validate, conform Statutului ALDE, toate Hotărârile Biroului Executiv Judeţean adoptate de la ultima reuniune a Delegaţiei Permanente până în prezent.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei 150 de membri ai Delegaţiei Permanente au decis, prin vot, în unanimitate, să solicite conducerii centrale a partidului organizarea  Congresului ALDE până la sfârșitul lunii martie a.c.

ALDE Dolj (organizaţie în care fuziunea PLR şi PC a fost realizată încă de la început) consideră că partidul are nevoie de o conducere unică, aleasă democratic, pentru a răspunde cât mai bine provocărilor generate de statutul său de partid aflat la guvernare, precum și celor legate de viitoarele competiții electorale din 2019 şi 2020.

 

Politica