vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/TIR răsturnat pe Valea Oltului, traficul rutier este blocat

Traficul feroviar este blocat, pe Valea Oltului, între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea, după ce un TIR încărcat cu sucuri s-a răsturnat, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Câineni.

TIR-ul circula pe direcţia Sibiu-Râmnicu Vâlcea când, pe raza localităţii vâlcene Câineni, s-a răsturnat şi a ajuns pe calea ferată. Şoferul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Ştei, judeţul Bihor, a rămas încarcerat în capul tractor al TIR-ului. Autovehiculul a fost descarcerat de pompierii sibieni, care au intervenit în judeţul Vâlcea cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

În acest moment, traficul feroviar este blocat complet, iar traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe ambele sensuri”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu. Şoferul TIR-ului a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Sibiu. Pe numele său a fost tocmit un dosar de cercetare penală, poliţiştii anunţând şi Inspectoratul pentru Securitatea şi Controlul Traficului Rutier (ISCTR), pentru a verifica dacă şoferul a respectat pauzele de condus şi dacă autovehiculul era pus la punct.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica