Doljean cercetat pentru delapidare

La data de 21.02.2017, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Filiași au fost sesizați prin plângere de administratorul unei societăți comerciale din Filiași, despre faptul că unul dintre angajații săi, care își desfășura activitatea în calitate operator al unei săli de jocuri electronice situată în urbea doljeană, a folosit suma de bani din casierie  pentru a juca, împreună cu altă persoană, la ruletă.
Din cercetările efectuate în cauză de polițiștii doljeni s-a stabilit că P.ELEONOR, de 25 de ani, din orașul Filiași, Dolj în noaptea de duminică spre luni, împreună cu un client al sălii, D. PARASCHIV, de 28 de ani, a introdus în repetate rânduri, sume de bani până la 5.000 lei la ruleta electronică, creând astfel un prejudiciu de 96 000 lei.  
Polițiștii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală și continuă investigațiile  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare.
În cazul infracțiunii de delapidare, Codul Penal prevede, la articolul 295:
,, Însușirea, folosirea sau traficarea de către un funcționar, în interesul său ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică ”

Populare

Recomandări

Drobeta Turnu-Severin a găzduit faza zonală a Olimpiadei Naționale de Muzică

Liceul „Ioan Ștefan Paulian” din Drobeta Turnu-Severin a găzduit...

Mehedinți. Beat și fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Rogova au depistat...

FCU Craiova a început play-out-ul cu dreptul

FCU Craiova a reușit să câștige în primul meci...

Un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor de pașapoarte

Ministerul Afacerilor Interne anunță lansarea unui nou serviciu online...