vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţist, rănit după ce maşina în care se afla a fost lovită de un TIR

Un poliţist din Mehedinţi a fost rănit şi transportat, luni, la Spitalul din Oraş, după ce maşina de serviciu în care se afla a fost lovită de un TIR.

Accidentul a avut loc luni, pe Drumul Național 6, la intrarea în municipiul Orșova. O maşină de Poliţie a fost lovită de un autotren. În autospecială se aflau doi polițiști de la Serviciul Criminalistic și Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Mehedinți, unul dintre ei fiind rănit și transportat la Spitalul din Orșova.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, de vină pentru producerea accidentului este şoferul TIR-ului, un cetăţean bulgar în vârstă de 72 ani.
„Pe DN 6, în municipiul Orșova, un cetățean bulgar în vârstă de 72 de ani, în timp ce conducea un autotren, nu a pastrat o distanță regulamentară de mers față de vehiculul din fața sa ce semnalizase intenția de a vira la stânga pe strada Coramnic din municipiul Orșova și a intrat în coliziune cu acesta. Din impact, autoturismul a fost proiectat într-un alt vehicul staționat pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, acesta fiind transportat la Spitalul din municipiul Orșova pentru îngrijiri medicale”, a declarat Mădălina Viziru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliția continuă cercetările în acest caz.

Alexandra DRAGOLEA

Politica