Luceafărul a câștigat Cupa Sporting

Date:

Prima ediție a Cupei Sporting a rămas la Drobeta-Turnu Severin. Copiii de la ACS Luceafărul Drobeta și-au adjudecat trofeul, la capătul unui turneu perfect. Marea finală a fost sută la sută severineană.

ACS Sporting Drobeta, LPS Târgu Jiu, Dinamyk Craiova, CFR Simeria, CSM Reșița, Electrica Timișoara, CS Isport Vâlcea, AS Mundo Reșița, CS Luceafărul Drobeta și Kids Drobeta au fost cele zece echipe participante care s-au întrecut, la finele săptămânii trecute, la Școala nr. 15 și Sala Polivalentă. Cu victorii pe linie, Luceafărul nu a avut niciun fel de emoție în a pune mâna pe trofeul primei ediții a „Cupei Sporting – Mișcare recreativă”. Echipa pregătită de Alin Rapcea a dovedit că nu din întâmplare a ajuns până în finala pe țară, înregistrând următoarele rezultate: 5-0 Kids Drobeta (grupă), 3-1 CFR Simeria (grupă), 4-0 AS Mundo Reșița (grupă), 3-1 CS Isport Râmnicu Vâlcea (grupă), 4-0 Electrica Timișoara (semifinala), 4-1 ACS Sporting Drobeta (finala). Golurile ultimului act au purtat semnătura lui Alberto Mițaru (2g.), Alin Grăsnaru, Adelin Negrescu, respectiv Ianis Laschescu.

Un turneu reușit din punct de vedere organizatoric, cu echipe foarte bune, participante la zona națională. Spartanii mei au demonstrat încă o dată că nimeni și nimic nu le stă în cale, câștigând toate meciurile jucate. Țin să le mulțumesc pe această cale și să-i felicit pentru prestație, dăruire și efort. Este o generație care are mult potențial și de care sunt convins că va aduce orașului multe rezultate frumoase”, a declarat antrenorul Alin Rapcea de la ACS Luceafărul Drobeta.

Lotul echipei: David Preduț, Mark Lungu, Adelin Negrescu, Robert Dulan, Alberto Mițaru, Răzvan Marcu, Sorin Nedelea, Alin Grăsnaru și Andrei Nodea.

Pe locul trei s-a clasat CS Isport Râmnicu Vâlcea. Trofeele individuale au fost cucerite de Alberto Mițaru – cel mai bun jucător al turneului (ACS Luceafărul Drobeta), Alin Pârvan – cel mai bun portar (ACS Sporting Drobeta) și Mihai Vârlan – golgheterul turneului (CS Isport Râmnicu Vâlcea). Competiția a fost organizată de ACS Sporting Drobeta, Consiliul Județean Mehedinți și DJST Mehedinți, în parteneriat cu Școala nr. 15.

Nicu LUNGU

Share post:

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

După zilele caniculare, vremea devine instabilă! Vor fi vijelii și grindină

Vremea va rămâne foarte caldă în următoarele două zile. Codul...

Alexandru Ișfan este încă pe lista CSU! La ce echipă și-ar dori jucătorul să presteze!

După ce au adus numai jucători liberi de contract,...

Pepe Bauza e netransferabil: „Am avut ofertă de 2 milioane și nu l-am dat”

Marele absent al derby-ului FCU - CSU este bijuteria...

Mehedinți. Jandarmii au scos un șarpe din canalizarea unei case

Jandarmii mehedințeni au scos un șarpe din canalizarea unei...