vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un tânăr din Slatina a fost înjunghiat, în plină stradă, agresorul fiind reţinut

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Slatina, a ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, după ce a fost înjunghiat de un altul, în vârstă de 24 de ani, agresiunea petrecându-se în plină stradă, pe bulevardul A.I. Cuza din municipiu, iar agresorul fiind reţinut de procurori.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat că cei doi tineri au avut un prim conflict, în zona magazinului „Toamna”, de la intersecţia străzii Tunari cu bulevardul A.I. Cuza. Ulterior, cei doi s-au întâlnit în zona fostei Unităţi Militare. Victima este Mirel Ilie, în vârstă de 22 de ani, iar numele agresorului este Bălan, acesta fiind reţinut pentru tentativă de omor. „Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt care au deschis un dosar pentru tentativă de omor. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, noaptea trecută, şi urmează, în cursul zilei de astăzi, să ne ducem la Tribunal cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Evenimentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, pe stradă. A fost o discuţie între ei, iniţial, pe strada Tunari, în zona marketului Toamna, după care au discutat să se reîntâlnească şi atunci s-a întâmplat. Încă n-am identificat dacă este vorba despre un cuţit. Agresorul spune că ar fi vorba despre un briceag de la un breloc. În timpul incidentului au fost mai multe persoane – şi victima a venit cu alte persoane, se pare că şi în sprijinul inculpatului a venit un frate – dar n-au fost implicaţi. Participanţii sunt doar cei doi”, a declarat procurorul Anca Anuţa.

Ea a adăugat că victimei i-a fost pusă în pericol viaţa. „Victima este internată la spital şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru că una dintre lovituri a fost în zona lombară, între rinichi, şi aceea i-a pus în pericol viaţa”, a mai precizat prim-procurorul PT Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma intervenţiei chirurgicale, tânărului i-a fost extirpată splina, la ora transmiterii acestei ştiri, starea sa fiind stabilă. „Este vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani care a venit aseară la Urgenţă, cu agresiune prin înjunghiere. A intrat în sala de operaţie, de urgenţă şi s-a făcut evaluare. Avea hemoragie internă şi i s-a scos splina. La ora 12.00, astăzi, era stabil hemodinamic. Este la terapie intensivă, sub supraveghere”, a declarat directorul medical al Spitalului Slatina, medicul Cătălin Pătru .

Politica