marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ISU Dolj:Trei incendii și un accident rutier grav, în ultimele 2 zile

În data de 17.02.2017, ora 11:35, Secţia Pompieri Craiova – Punctul de Lucru Filiaşi a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Nicolae M., în com. Brădeşti, sat Tatomireşti. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la plantele furajere depozitate în gospodărie. În urma acestuia au ars aprox. 2000 kg plante furajere (fân). Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului o flacără (jocul copiilor cu focul > de 6 ani).

Tot în data de 17.02.2017, ora 20:44, Secţia Pompieri Segarcea a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Elena D., în com. Valea Stanciului. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul la acoperişul casei de locuit cu posibilitate de propagare la întreaga locuinţă. În urma acestuia a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aprox. 30 mp, mobilier (2 paturi) şi tocărie din lemn (uşă, fereastră). Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric

În data de 18.02.2017, ora 09:46, Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Gheorghe D., în com. Coţofenii din Dos, sat Potmelţu. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul la acoperişul casei de locuit şi la o anexă gospodărească cu posibilitate de propagare la întreaga locuinţă.
În urma acestuia a ars acoperişul casei în zona coşului de evacuare a fumului şi anexa gospodărească pe o suprafaţă de aprox. 40 mp. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului jarul (coş de fum deteriorat).

Policlinica Buna Vestire Craiova

img_20170218_192512În data de 18.02.2017, ora 19.10, echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină la un accident rutier în loc. Podari sat Gura Văii. Accidentul s-a soldat cu 5 victime (conştiente) dintre care 4 adulţi şi un minor. Acestora li s-a acordat primul ajutor medical calificat la locul accidentului, după care au fost transportaţi la UPU pentru mai multe investigaţii. La intervenţie au participat echipajul SMURD, Autospeciala de Descarcerare, Autospeciala Transport Personal şi Victime Multipe şi SAJ.

Politica