sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD Dolj cere excluderea lui Mihai Chirica şi a lui Cătălin Ivan din partid

PSD Dolj cere întrunirea Comitetului Executiv Naţional al partidului şi demararea procedurilor de excludere din partid a primarului din Iaşi, Mihai Chirica, şi a europarlamentarului Cătălin Ivan, după ce aceştia au criticat deciziile luate de Guvernul Grindeanu.

Anunţul a fost făcut de preşedintele organizaţiei Dolj a Partidului Social Democrat, Claudiu Manda, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Craiova, după o întrunire a Comitetului Executiv Judeţean al organizaţiei politice.

Am adoptat o rezoluţie prin care am solicitat întrunirea Comitetului Executiv Naţional şi declanşarea procedurilor de excludere din partid a domnului Mihai Chirica, primarul de la Iaşi, vicepreşedinte PSD. Acesta poate fi exclus doar de Comitetul Executiv Naţional. Au fost colegi din sală care au solicitat şi excluderea domnului Cătălin Ivan, europarlamentar, din aceleaşi motive. Dacă vor să critice partidul o pot face în interiorul partidului, nu să critice în afara partidului şi să încerce să obţină astfel un capital electoral propriu”,  a declarat  senatorul  Claudiu Manda, preşedinte al PSD Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La conferinţa de presă de la Craiova a participat şi ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, aceasta afirmând: “Un primar se legitimează prin ceea ce face sau, în unele cazuri, când nu are foarte multe lucruri cu care să se laude, prin populism. Eu cred că s-a depăşit deja o limită. Și eu sunt un critic, dar în interiorul partidului, în momentul în care critici în afară este clar că nu doreşti binele partidului şi, din punctul meu de vedere, domnul Chirica a greşit flagrant”.

Social-democraţii au adoptat şi rezoluţii de susţinere în continuare a Guvernului Grindeanu şi a lui Liviu Dragnea ca şef al partidului.

Politica