sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Naționala Under 15/ Dinamyk și CSU dau câte 2 juniori

Pentru dubla cu Moldova, gruparea craioveanã îi va avea la lot pe Darius Badea și Alex Stan, iar de la CSU au fost convocați Bairam și Cristea.

Înființatã acum 6 ani, gruparea Dinamyk Craiova a început sã scoatã bine capul în fotbalul doljean, atât prin rezultatele bune la grupele 2002 și 2003, dar și prin faptul cã va da și juniori la lotrul național. Astfel de la grupa 2002 au primit convocare pentru echipa naționalã de juniori Under 15 a României, mijlocașul Darius Badea și fundașul Alex Stan. Și CSU Craiova are doi juniori selecționați, pe mijlocașul Ștefan Bairam și atacantul Rareș Cristea.

,,Este un lucru extraordinar pentru clubul nostru, faptul cã avem doi juniori la lotul național. Ne mândrim cu acest lucru și iatã cã roadele muncii noastre cu acești copii se vãd ușor-ușor. Pentru mine este o încununare a activitãții prestate, deoarece cu acești juniorii convocați Badea și Stan lucrez de foarte mult timp. De fapt pot spune cã grupa 2002 este una din grupele mele de suflet la clubul la care antrenez, iar rezultatele cu ea au fost excelente atât pe plan județean, dar și la turneele naționale la care am participat. Sunt mândru și în același timp am un sentiment de bucurie, cã cei doi au fost chemați pentru meciurile cu Moldova și sunt convins cã se vor descurca excelent, mai ales cã le cunosc foarte bine calitãțile și caracterul sportiv”, a declarat antrenorul grupei 2002 de la Dinamyk Craiova, Costel Dumitrașcu. ”Tricolorii” mici se vor reuni joi la ora 7.00, la Mogoșoaia, de unde se va pleca spre Piatra Neamț, acolo unde are programate douã jocuri de pregãtire împotriva selecționatei similare a Moldovei. Aceasta e prima acțiune a lotului U15, cea mai tânãrã reprezentativã a României, în anul 2017. Cele douã partide se vor disputa pe terenul sintetic de la stadionul Ceahlãul marți, 21 februarie, de la ora 14.00, și joi, 23 februarie, de la ora 12.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe lângã cei 4 juniori craioveni selecționerul Costel Enache a mai convocat pentru” dubla” cu Moldova urmãtorii jucãtori: Rãzvan Sava (LPS Banatul Timișoara), Dragoș Horeboiu (CN Dinicu Golescu), Roberto Vrânceanu (Juniorul București)-portari; Darius Grosu (Academia Hagi), Radu Drãgușin (Regal Sport București), Vlad Mocioacã (CSM Rm. Vâlcea), Andrei Dicu (FC Steaua București), Alexandru Crivac (ACS Dãnuț Coman), Victor Trucã (Academia Hagi) și Luca Floricã (Regal Sport București) – fundași; Alexandru Sima (FC Dani Coman), Radu Pocol (Academia Hagi), Constantin Grameni (Academia Hagi), Ioan Borcea (Dinamo București), Ștefan Pãnoiu (Hidro Rm. Vâlcea), Ahmed Bani (Dinamo București), Alexandru Pãvãluc (CSMS Iași) și Antonio Dumitrescu (Juniorul București) – mijlocași; Cãtãlin Cârjan (Viitorul Domnești) și Andrei Iana (Hidro Rm. Vâlcea)-atacanți.

Politica