joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

64 de studenți ai Academiei de Poliție, în practică la I.P.J. Dolj

Începând de astăzi, 13 februarie a.c., nu mai puțin de 64 de studenți ai Academiei de Poliţie “A.I. Cuza” Bucureşti își vor începe stagiul de practică la Inspectoratul Județean de Poliție Dolj.

Studenții doljeni se vor afla, în perioada 13 februarie – 12 martie a.c., la diferite servicii și compartimente din cadrul Inspectoratului nostru, în funcție de specializările acestora, respectiv: ordine și siguranță publică, criminalistică, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, poliţie rutieră și arme, explozivi şi subtanţe periculoase.

Viitori polițiști sunt studenți ai Academiei de Poliție din București, 21 dintre aceștia fiind în Anul I, alți 29 stundeți în Anul II de studiu, avem și 12 studenți din Anul III, iar în perioada de practică la IPJ Dolj au sosit și 2 studenți din Anul IV de studiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Studenţii vor fi angrenaţi în activităţile practice sub comanda şi supravegherea poliţistului cu experinta pe lângă care au fost repartizaţi. Astfel, urmand ca aceştia sa acumuleze cunoştinţe practice de la tutorii profesionali care au ca şi atribuţii principale explicarea modului de desfăşurare a activităţilor de serviciu; instruirea şi desfăşurarea activităţilor practice, desfăşurarea activităţilor de serviciu cu rol demonstrativ.

Seful inspectorautlui, comisar sef Dr. Constantin Nicolescu i-a primit în această dimineață, la sediul instituției, pe viitorii polițiști și le-a urat mult succes în perioada de practică, fiind convins că acesta este momentul în care ei pot aprofunda şi consolida cunoştinţele asimilate la unitatea de învăţamânt.

Politica