vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eliminaţi din Cupă, voleibaliştii merg la Caransebeş pentru a câştiga puncte în campionat

Formaţia pregătită de Dănuţ Pascu nu a reuşit să întoarcă rezultatul din manşa tur a semifinalelor Cupei României, fiind învinsă şi în returul de la Gali, ce a avut loc miercuri seara. SCM U Craiova trebuia să se impună în faţa Arcadei Galaţi cu unul dintre scorurile de 3-0 sau 3-1 pentru a putea duce meciul în setul decisiv, unde mai avea o şansă la calificarea în finală, în schimb gălăţenii au fost mai hotărâţi să ajungă în ultimul act al Cupei şi au obţinut cea de-a doua victorie, tot cu scorul de 3-1 ca în turul disputat la Craiova.

Arcada şi-a asigurat calificarea din primele două seturi ale meciului, fiecare câştigat cu 25-23, iar în această situaţie un succes cu 3-2 nu îi ajuta deloc pe craioveni, fiind sortiţi eliminării. Totuşi, echipa lui Pascu şi-a adjudecat setul trei în confruntarea de la Galaţi cu 25-20, ca mai apoi gazdele să închidă meciul în actul patru cu acelaşi scor. Echipa de la malul Dunării urmează să întâlnească în finala Cupei României, programată pe 30 aprilie, formaţia ACS Municipal Zalău.

Altfel, odată cu ieşirea din această competiţie, echipa craioveană mai are pe plan intern doar campionatul, unde are nevoie de victorii pentru a intra în play-off cu un punctaj cât mai bun pentru a ataca din nou titlul naţional. Momentan, SCM U Craiova se află pe locul patru cu 35 de puncte, cu cinci mai puţin decât liderul Arcada Galaţi, şi merge într-o deplasare la Caransebeş în acest weekend. Echipa din Bănie va întâlni Volei Club Caransebeş, sâmbătă, de la ora 17.00, în cadrul etapei a XVII-a, într-un meci în care victoria nu ar trebui să fie o problemă pentru elevii lui Pascu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica