marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

De supărare, i-a distrus maşina fostei iubite

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au fost sesizaţi, miercuri, prin apelul 112, de un bărbat de 51 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că a observat o persoană care a distrus geamurile unui autoturism ce se afla în parcarea unui bloc de locuinţe din localitate, după care a plecat.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că autoturismul aparţine unei femei de 40 de ani, din comuna Bâlteni, are geamurile distruse şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare sustrase şi aruncate într-o pubelă de gunoi din apropiere.

Totodată, după mai multe verificări, în zonă a fost identificat un bărbat de 32 de ani, din comuna Mătăsari, care a recunoscut că a spart geamurile autoturismului în cauză pe motiv că a avut o relaţie de concubinaj cu persoana vătămată, iar aceasta nu doreşte să o mai continue.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza probatoriului administrat în dosar s-a luat măsura reţinerii suspectului pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ GORJ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt.

Politica