sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Doi vlăjgani buni de muncă au furat 20 de capre

Doi tineri din județul Mehedinți, unul în vârstă de 16 ani, altul în vârstă de 21 de ani, au ales să ciordească în loc să muncească. Și nu au pornit de jos, de la găinării, ci au trecut direct la furturi serioase. Concret, cei doi hoți au furat un număr de 20 de capre dintr-o fermă din comuna Vlădaia, județul Mehedinți. Prinși de poliție la scurt timp după comiterea faptelor cei doi riscă acum ani grei de închisoare. La data de 6.02.2017, ora 10.00, poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliţie Rurală Vânju Mare au fost sesizați prin plângere scrisă de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 29 ani, din comuna Vlădaia, sat Almăjel, județul Mehedinți, cu privire la faptul că în cursul lunii decembrie 2016, persoane necunoscute i-au sustras un număr de 20 de capre din extravilanul satului Almăjel, județul Mehedinți, creându-i un prejudiciu în valoare de 3.500 lei. La fața locului s-au deplasat poliţiştii Secției 7 Poliţie Rurală Vânju Mare, care în urma verificărilor efectuate, la data de 7.02.2017, au identificat doi tineri, în vârstă 16, respectiv 21 ani, din comuna Bălăciţa şi comuna Vlădaia, bănuiţi de comiterea furtului. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50 % și restituit persoanei vătămate, pe numele celor doi fiind întocmite dosare penale, ocazie cu care în urma prezentării acestora la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, faţă de aceştia a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

A furat un telefon în valoare de 2.000 de lei

Un bărbat, în vârstă de 24 de ani, este cercetat de poliţişti, după ce ar fi sustras un telefon mobil în valoare de 2.000 lei, din incinta Cetăţii Medievale a Severinului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, efectuează cercetări faţă de un bărbat, în vârstă de 24 ani, din Drobeta Turnu Severin, bănuit de furt.
La data de 22.05.2016, cel în cauză ar fi sustras din incinta Cetăţii Medievale a Severinului, un telefon mobil aparţinând unei persoane de sex feminin, în vârstă de 29 ani, din aceeaşi localitate.
Telefonul a fost recuperate şi restituit persoanei vătămate, pe numele acestuia, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șofer penal

La data de 7.02.2017, ora 23:50, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin, au oprit pentru control, pe bulevardul Mihai Viteazul, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 25 ani, ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, refuzând testarea cu aparatul etilotest şi totodată, recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal.

Politica