vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cercetată pentru neglijență în serviciu

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Schela au fost sesizați, marți, 7 februarie, cu privire la faptul că o femeie din localitate, funcționar public în cadrul unei primării, responsabilă cu evidența registrului agricol, ar fi eliberat o adeverință pentru o femeie din comuna Schela, la solicitarea acesteia, pentru a-i servi la SPCLEP Bumbești Jiu, în vederea eliberării cărții de identitate pentru fiul său.

Din verificări s-a stabilit faptul că femeia căreia i s-a eliberat adeverința, nu era înscrisă în registrul agricol ca proprietar de imobil la adresa respectivă, ulterior fiind eliberat actul de identitate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijență în serviciu.
Conducea un autoturism radiat

Totodată, tot marți, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au identificat în trafic un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Aiud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, înmatriculat în alt stat. Din verificări s-a stabilit faptul că autoturismul era radiat din circulație de către autorităţile spaniole. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica