joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Surugiu: „E un obiectiv realizabil”

Fostul jucător al Universităţii Craiova crede în salvarea de la retrogradare a noii sale echipe

Integralist în partida cu CSM Poli Iaşi, încheiată la egalitate, scor 1-1, mijlocaşul craiovean Olivian Surugiu consideră că CS Pandurii Târgu Jiu poate evita retrogradarea, în pofida tinereţii lotului.

„E un rezultat de moral pentru noi. Avem o echipă tânără, neexperimentată şi de aceea consider că egalul cu Poli Iaşi e un punct câştigat. Mi s-ar părea ceva normal să ne salvăm de la retrogradare, fiindcă avem o echipă talentată. Evitarea retrogradării ar fi un obiectiv realizabil”, a declarat Surugiu, după debutul oficial la Pandurii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jucătorul, de 27 de ani, ştie că echipa gorjeană are nevoie şi de susţinerea publicului pentru a-şi îndeplinească obiectivul şi îi aşteaptă pe severineni în număr mult mai mare la stadion.

Au jucat tot în anonimat

Vinerea trecută, doar 150 de localnici au urmărit, din tribune, jocul cu CSM Poli Iaşi: „Știu că şi în tur au fost foarte puţini spectatori la meciurile Pandurilor, de la Severin. Sperăm ca jocul nostru bun, coroborat cu rezultate pozitive, să aducă mai mulţi suporteri la stadion, la meciurile viitoare”, a afirmat Surugiu.

Și antrenorul Flavius Stoican a fost dezamăgit de anonimatul în care s-a jucat primul meci din acest an.

„Eu mă aştept, de la meci la meci, la cât mai mulţi spectatori, dar asta depinde doar de noi. Jucătorii pot să ofere un fotbal de calitate, prin care să readucă publicul la stadion. Spectatorii nu vin la stadion doar din cauza jocului”, a spus Stoican.

Severinenii nu au prea fost însă interesaţi de meciurile pandurilor nici când echipa se afla pe podium şi era antrenată de Edi Iordănescu.

Următorul joc, considerat pe propriul teren, al echipei gorjene va avea loc pe data de 20 februarie, cu Concordia Chiajna. Până atunci, CS Pandurii va juca, la Ovidiu, cu liderul Viitorul Constanţa. Între timp, Stoican speră să mai aducă jucători noi la echipă.

„Mai avem posturi pe care aş vrea să le dublăm. Până când se va încheia perioada de transferări, vreau să mai aducem jucători, ca să nu fiu nevoit să improvizez în cazul unor accidentări”, a precizat tehnicianul de 40 de ani.

 

Politica