joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se anunţă un nou protest la C.E. Oltenia

Liderii Sindicatului Energia Rovinari anunţă că, miercuri, vor protesta în faţa sediului Complexului Energetic Oltenia. Aceştia vor manifesta faţă de lipsa de răspuns din partea administraţiei C.E. Oltenia cu privire la nerespectarea Contractului Colectiv de Muncă

Stimaţi colegi din S.E.Rovinari, întrucât nu am primit nici până azi un răspuns la solicitarea noastră cu numărul 331 din 5 ianuarie 2017, trimisă administraţiei C.E.Oltenia, solicitare prin care atrăgeam atenţia că salariaţilor din S.E.Rovinari nu le este plătită integral şi necondiţionat grupa de muncă aşa cum ar fi normal şi legal şi mai ceream un răspuns la faptul că nu este respectat Articolul 8 din HG 1014 /2015, vă anunţ că eu împreună cu câţiva colegi lideri de sindicat la Sindicatul Energia Rovinari, am hotărât ca miercuri 8 februarie 2017 ora 8 dimineaţa, să începem un protest la sediul C.E.Oltenia.
De câteva luni de zile căutăm răspunsuri la această situaţie creată colegilor şi membrilor pe care-i reprezintăm, încercând să aflăm şi să înţelegem cum de a fost posibil ca să nu fie respectat Contactul Colectiv de Muncă, iar salariaţilor din S.E.Rovinari să nu le fie acordată grupa de muncă pentru condiţii deosebite !
Avertizam că nu vom ezita să recurgem la proteste extreme, prin care să atragem atenţia asupra faptului că salariaţilor nu le sunt respectate drepturile prevăzute în C.C.M !
Considerând că toate demersurile şi solicitările noastre în ceea ce priveşte grupa de muncă pentru energeticienii de la S.E.Rovinari au fost de bună credinţă, iar aşteptarea şi toleranţa noastră faţă de nepăsarea administraţiei la solicitările noastre, a depăşit de mult limitele rezonabile de aşteptare, noi nu vom ezita să recurgem chiar la GREVA FOAMEI în faţa sediului CEO, pentru a putea ajunge la o situaţie de normalitate, prin care să fie respectate drepturile şi interesele membrilor pe care îi reprezintăm”, a afirmat liderul sindical Manu Tomescu.

Acesta mai spune că dacă până miercuri 8 februarie 2017 orele 8.00, sindicaliştii nu vor primi răspunsul la solicitarea lor, mai mulţi lideri ai Sindicatului Energia Rovinari vor începe un protest la sediul C.E.Oltenia şi vor recurge chiar şi la GREVA FOAMEI în faţa sediului companiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica