joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Radion Cămătaru crede în şansele CSU la titlu

Într-un scurt interviu acordat site-ului oficial al clubului craiovean, una dintre emblemele echipei din Bănie a vorbit despre perspectivele de performanţă pe care le are formaţia în acest sezon şi, în opinia sa, acestea sunt unele favorabile. Radion Cămătaru, care şi-a petrecut 12 sezoane în Bănie, câştigând două campionate şi patru Cupe, are încredere că CSU Craiova poate face o surpriză în acest sezon şi prezintă şanse la adjudecarea trofeului de campioană naţională.

Am văzut că au fost rezultate bune în perioada de cantonament şi asta oferă speranţe. O văd în primele trei. Există şanse chiar la titlu. Totul este ca echipa să nu mai rateze momentele din tur, când putea trece pe primul loc. Dar nu ajungea pentru că se împiedica de adversari accesibili. Corect, este o echipă extrem de tânără, care nu are experienţă. Craiova trebuie să se gândească şi la următorul aspect: Steaua nu mai este echipa care să facă diferenţa în campionat. Craiova trebuie să prindă şansa asta!”, este de părere Cămătaru.

Întrebat ce nume ar trebui să poarte noul stadion central din Craiova, fostul jucător al formaţiei din Bănie nu concepe o schimbare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Normal că pe cel vechi. Ion Oblemenco este emblema echipei!”, a spus Cămătaru.

Fanii îl duceau acasă, după meciuri

Rugat să povestească o întâmplare amuzantă cu fanii Craiovei din vremea în care juca fotbal, Radion Cămătaru şi-a amintit de momentele în care era dus acasă de suporteri, după meciuri, şi trebuia să le facă cinste pentru că marcase.

S-a întâmplat de multe ori! Când nu aveam maşină, fanii mă duceau acasă, fericiţi că am dat gol! Apoi mă puneau să le fac cinste! Mâncare şi băutură, ca la restaurant! Era frumos! Îmi aduc aminte cu drag de momentele alea”, a mărturisit Cămătaru.

 

Politica