joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljeni cercetați pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice

Polițiști rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat, ieri,  în municipiul Craiova, pe F.Nelu, 37 de ani, din comuna Vela, Dolj în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 17.01.2017.
Polițiștii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală și se continuă cercetările sub asepctul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.
 
În aceeași zi, în jurul orei 09.30, polițiștii rutieri din municipiul Craiova, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat, pe strada Frații Golești din municipiu, pe  P.Cosmin, 41 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 22.12.2016.
Polițiștii au întocmit pe numele craioveanului dosar de acte de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.
De asemenea, în jului orei 12.45, un alt echipaj al Biroului Rutier Craiova au depistat-o în trafic, pe strada Amaradia din Craiova, pe M.Roxana, 29 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
Și în acest caz polițiștii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.
În aceeași zi, o patrula de siguranţă publică din cadrul Secției 1 Poliție, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada  Matei Basarab din Craiova, au oprit în trafic pentru verificări un autoturism la volanul căruia a fost identificată B.Aglaia, 35 de ani, din Craiova.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că valabilitatea autorizaţiei de circulaţie era expirată, astfel că polițiștii au întocmit celei în cauză dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.
  
O echipă de siguranţă publică din cadrul Secției 2 Politie Craiova, în timp ce se afla în serviciul de patrulare, în cursul zilei de ieri, l-au depistat, pe strada Odesa, pe C.Aurelian, 48 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism având autorizația provizorie de circulație expirată.
S-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Politica