sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Șofer penal din comuna Breznița de Ocol, încătușat

O beizadea în vâstă de 26 de ani din comuna Breznița de Ocol, județul Mehedinți, s-a ales cu o pereche de cătușe și un dosar penal. La data de 31.01.2017, ora 14:53, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au depistat un tânăr în vârstă de 26 ani, din comuna Breznița de Ocol, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Topolniței din municipiul Drobeta Turnu Severin, deşi nu poseda permis de conducere, şi al cărui număr de înmatriculare provizoriu era expirat din data de 29.06.2016.
Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
De asemenea împotriva acestuia s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, urmând ca în data de 1.02.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dr. Tr. Severin cu propunere corespunzătoare.

Dosare penale pentru însușirea unui bun găsit

Două persoane, cu vârste între 46 și 48 ani, sunt cercetate de poliţişti după ce şi-ar fi însuşit un bun găsit. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări faţă de două persoane, cu vârste între 46 și 48 ani, bănuite de însuşirea unui bun găsit.
La data de 10.11.2016 a.c., cei în cauză şi-ar fi însuşit un telefon mobil uitat de o persoană în vârstă de 29 ani, pe un raft dintr-un centru comercial din municipiu. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, telefonul fiind recuperat și restituit persoanei vătămate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Elevii din Malovăț, vizitați de poliție

La data de 31 ianuarie 2017, polițiștii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii s-au deplasat la Şcoala Gimnazială din comuna  Malovăț, unde au desfăşurat o activitate educativ – preventivă în rândul elevilor.
Activitățile au fost desfăşurate în cadrul campaniei naționale Școala Siguranței TEDI, ce are ca scop informarea copiilor privind potențialele pericole la care sunt expuși și furnizarea de soluții, prin metode educative specifice vârstei lor.
Activitățile au fost dedicate prevenirii accidentelor rutiere, elevii fiind informați și ajutaţi să dobândească cunoştinţe şi deprinderi care să le permită să se adapteze cu uşurinţă la condiţiile de pietoni sau biciclişti, fiindu-le atrasă atenţia asupra regulilor de circulaţie pe care trebuie să le respecte în calitate de participanţi la trafic.,,Acţiunea a fost apreciata de elevi și cadrele didactice participante, urmând ca şi pe viitor sa se organizeze astfel de activităţi conform graficului campaniei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJMehedinți, agentul șef Lidia Viziru.

Politica