vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Aglomerație la înscrierea vehiculelor, după eliminarea taxei de mediu

Eliminarea timbrului de mediu i-a făcut pe mulţi mehedințeni care vor să îşi înscrie maşina să vină chiar din prima zi la S.P.C.R.P.C.I.V. Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin.

La prima oră erau deja peste 100 de persoane la coadă. Mulţi au venit cu noaptea în cap, în speranţa că vor reuşi să îşi depună actele cât mai repede.  Oamenii s-au așezat la coadă cu noaptea în cap, iar listele s-au format rapid, astfel încât la ora 8 dimineața erau deja mai bine de 100 de persoane înscrise pe liste. Jandarmii au emis bonuri de ordine și s-au deschis mai multe ghișee pentru cei care doresc să înmatriculeze mașina. Totodată au fost suplimentate ghişeele de lucru cu publicul şi au fost făcute precizări importante pentru cei care vor să îşi înmatriculeze vehiculele.

„La primele ore s-a înregistrat un număr mare de persoane pentru înregistrarea cerilor privind înmatricularea vehiculelor. Au fost dispuse măsuri organizatorice prin distribuirea de bonuri de ordine cu intervale orare de prezentare la ghişee şi au fost suplimentate posturile de lucru cu publicul. Rugăm cetăţenii care solicită înmatricularea unui vehicul din spaţiul Uniunii Europene să se prezinte la sediile ANAF în vederea solicitării documentului care să ateste faptul că, nu sunt înregistraţi în scopuri de TVA. Precizăm că acest document era eliberat odată cu achitarea timbrului de mediu”, a precizat subcomisarul Dorinel Nache de la S.P.C.R.P.C.I.V. Mehedinţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica