miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii lui Caliţoiu şi-au încărcat bateriile

O etapă importantă din pregătirea de iarnă a fost trecută cu bine de juniori B de la Clubul Sportiv Școlar Drobeta. Fotbaliștii au încheiat cantonamentul de la Straja, unul în care s-a pus accent, în special, pe latura fizică.

Monitorizați atent de antrenorul Mihai Calițoiu, sportivii au avut parte de șase zile spartane, iar alergările prin zăpadă au făcut parte din „meniul” zilnic. E deja cunoscut că toate cantonamentele, în special cele de iarnă, nu sunt deloc pe placul fotbaliștilor. Cu toate acestea, tehncianul severinean este mulțumit de cum au răspuns elevii săi.

Suntem la sfârșitul cantonamentului și pot să mă declar mulțumit de cum s-au pregătit băieții. Spre deosebire de perioada de pregătire din vară, acum nu am avut probleme cu accidentări. Am beneficiat de condiții foarte bune de cazare, vremea a ținut cu noi și astfel am putut să ne desfășurăm programul cum îl aveam planificat. Vrem să fugim de mediocritate! Asta le-am spus băieților. E singura noastră șansă să realizăm ceva notabil în fotbal. Sper ca și rezultatele din campionat să se ridice peste nivelul mediu”, a declarat antrenorul Mihai Calițoiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Campionatul național al juniorilor B se va relua pe 14 martie, CSS Drobeta urmând a evolua în deplasare cu CSM Dacia Orăștie 2010, echipă aflată pe ultimul loc în seria a X-a. Severinenii sunt pe locul 5, cu 14 puncte, având patru victorii şi două remize.

Nicu Lungu

Politica