vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr mort într-un accident pe DN65, între Balş şi Pieleşti

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna olteană Găneasa, şi-a pierdut viaţa, luni dimineaţa, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de un TIR, accidentul rutier având loc pe DN65, între Balş şi Pieleşti.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că, în urma impactului, bărbatul a rămas încarcerat în autoturism.

„Accidentul rutier s-a petrecut pe DN65,  Între Balş şi Pieleşti, fiind implicate un TIR şi un autoturism, în care se aflau doar şoferii. Şoferul autoturismului a rămas încarcerat. Au intervenit SMURD şi Serviciul de Ambulanţă”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipajele de salvare au reuşit să-l scoată pe bărbat din autoturism, fiind inconştient, în stop cardio-respirator. El a fost resuscitat, fiind predată către un echipja SMURD de terapie intensivă de la ISU Dolj, în curs de resuscitare, pentru a fi transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova. Din păcate, bărbatul a fost declarat decedat.

„A fost predat în stop cardio-respirator echipajului SMURD de terapie intesivă de la ISU Dolj, în curs de resuscitare, fiind politraumatizat prin accident rutier. Joncţiunea s-a făcut la Pieleşti. Pacientul a fost declarat decedat de echipajul SMURD Dolj”, a mai declarat plutonierul major Băsăşteanu.

Politica