miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Podărenii s-au testat la Șirinesa

Adversare în C3, ACS Șirinesa şi ACS Podari s-au duelat pe terenul primei echipe care şi-a luat revanşa pentru eşecul din campionat.

Sâmbătă, ACS Podari a disputat un nou amical în această pauză de iarnă. Elevii lui Victor Naicu au înfruntat, în deplasare, colega de eşalon şi de serie, ACS Șirineasa. Gruparea vâlceană trebuia să dispute primul amical pe 21 ianuarie în compania unei echipe dintr-un eşalon inferior, în speţă din Superliga vâlceană. Oficialii formaţiei vâlcene de Liga a 3-a nu au găsit însă nicio echipă din judeţ disponibilă, aşa că elevii lui Gabriel Mangalagiu au făcut doar un antrenament pe stadionul din Şirineasa.

Din păcate, săptămâna trecută, n-am găsit nicio echipă din Vâlcea dispusă să joace un amical cu noi, pentru că nu şi-a reînceput niciuna pregătirile. Noi ne-am reluat antrenamentele mai devreme pentru că aşa e normal. Campania obligatorie de pregătire durează cam 6-7 săptămâni, dar echipele din judeţ nu ţin cont de acest lucru, de aceea ne-a fost greu să găsim un adversar disponibil”, a explicat antrenorul vâlcenilor Gabriel Mangalagiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În meciul de sâmbătă cu ACS Podari vâlcenii au reuşit să câştige la limită această partidă scor 1-0 , astfel că şi-au revanşa după ce au pierdut cu acelaşi scor meciul din turul Ligii a 3-a, care a avut loc tot pe stadionul din Şirineasa. Autorul unicului gol al meciului de sâmbătă după-amiază a fost Robert Tănăsescu, în minutul 80.

A fost un test util, jucat pe un teren acoperit cu zăpadă, dar care avut un strat mai subțire decât în zona noastră. Sunt mulțumit de cum s-au prezentata băieții, am avut ocazii, am depus efort fizic, însă din păcate am primit gol din neatenție. Am avut şi jucători pe care nu ne-am putut baza, însă care vor fi apți pentru data de 3 februarie când vom pleca în cantonamentul din Serbia de la Kladovo”, a declarat tehnicianul Podariului, Victor Naicu.

Acesta a folosit la Șirineasa următoarea formulă: Mecea-Todoran, Dragomir, Orban, Bozgan – Cl. Ștefan, D. Stancu – Geanimu, Ad. Cârstea, Fieraru-G. Neacşu. Au mai intrat Dogioiu, Vozaru, L. Avram, I. Sârmon, Dumangiu, Raicea şi Velica. Seria amicalelor pentru podăreni va continua în Serbia, la Kladovo unde vor juca pe 6 februarie cu Hajduk Veljko Negotin şi pe 10 cu Djerdap Kladovo, apoi la revenirea în țară au programate două teste: pe 18 februarie, la Roşiori, cu gruparea locală Sporting, iar pe 24 va întâlni echipa a doua a CSU.

Vâlcenii, amical cu Juventus Bucureşti

În partida de pregătire cu ACS Podari, care s-a disputat pe un teren acoperit în întregime de zăpadă, antrenorul Gabriel Mangalagiu a folosit şi jucători care dau probe de joc în această iarnă, iar singurul fotbalist din tur care a absentat a fost Octavian Marinescu. ACS Şirineasa va disputa următorul meci amical la finele acestei săptămânii, mai precis vineri, 3 februarie, de la ora 11, cu Juventus Bucureşti, tot pe teren propriu. Lidera la zi a Ligii a 2-a se află în această perioadă în cantonament la Băile Govora. Mai este stabilit un test cu Atletic Bradu, pe 15 februarie, tot pe teren propriu.

Politica