joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eşec scontat

Fără să fi efectuat vreun antrenament premergător amicalului de ieri, AS Dierna Orşova a fost învinsă cu 3-0 de divizionara secundă ASU Poli Timişoara

A fost primul amical al iernii pentru ambele combatante, cu diferenţa că echipa orşoveană încă nu şi-a reluat pregătirile, în timp ce bănăţenii sunt cantonaţi de o săptămână la Băile – Herculane. Coordonată de Ion Nicola, ocupanta locului 5 din Liga a IV-a Mehedinţi a oferit o replică peste aşteptări, dar calitatea jocului a fost influenţată de zăpada îngheţată de pe terenul de la malul Dunării. Mingea a fost greu de controlat, iar jucătorii au avut mari dificulţăţi în a-şi păstra echilibrul. Inspiraţi la finalizare au fost Ionuţ Vucea (‘41, ‘78) şi Darius Neamţu (‘62). AS Dierna Orşova a jucat în formula: Petru Negru – Petru Șimian, Bogdan Dochioi, Octavian Codreş, Ciprian Epure, Alex Mladin, Florin Epure, Dorian Cunicel, Mădălin Roman, Cătălin Truşcă şi Adrian Brăgău, iar Claudiu Fulga, Tiberiu Pătăşanu şi Adrian Răescu au intrat pe parcurs.

Puteam să practicăm un joc mai bun, dar a fost şi terenul îngheţat. Noi nici nu ne-am reunit în mod oficial. Am efectuat doar câteva antrenamente la sală, însă nu în formulă completă. Practic, a fost pentru prima dată când am jucat afară, în acest an”, a spus preşedintele-jucător al Diernei, Dorian Cunicel.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica