joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt.Elevii chemaţi la şcoală, sâmbătă, să recupereze liberul de luni

În mai multe şcoli din judeţul Olt se vor desfăşura cursuri, sâmbătă, 28 ianuarie, pentru recuperarea zilei libere decretate luni, 23 ianuarie. În alte unităţi, cursurile au fost recuperate pe parcursul săptămânii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Olt, Mirela Paraschiv, a explicat că decizia privind recuperarea zilei libere a fost luată independent de fiecare unitate şcolară. Ea a adăugat că, în cazul zilelor în care cursurile au fost suspendate din cauza zăpezii şi temperaturilor scăzute, orele pot fi recuperate până la finalul anului şcolar.

„Nu toată lumea merge la şcoală sâmbătă. Hotărârea de guvern spunea că ziua de 23 ianuarie se poate recupera pe 28 ianuarie sau câte o oră în fiecare zi. În fiecare unitate de învăţământ, s-a întrunit consiliul de administraţie şi a hotărât fie să facă sâmbătă ore şi să recupereze în întregime ziua, fie au făcut câte o oră pe zi şi, până pe 31 ianuarie, au avut posibilitatea să recupereze liberul din data de 23 ianuarie. Celelalte zile, de când cu ninsoarea, pot fi recuperate până la sfârşitul anului şcolar”, a afirmat Mirela Paraschiv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica