joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE Dolj: Investiţii străine şi locuri de muncă la Calafat cu sprijinul ALDE

Anișoara Stănculescu, primvicepreședinte ALDE DOLJ:” Îl felicit pe Mihail Țenescu, consilierul nostrul local,  pentru aducerea investiției germane care va crea  150 de locuri de muncă în Calafat”

Cea mai bună vorbă sunt faptele– spunea un înțelept! ALDE vrea să  vorbească oamenilor prin faptele sale.

Consilierul local ALDE Calafat, Mihail Țenescu a contribuit decisiv la aducerea unei investiții străine în economia orașului, investiție care va crea 150 de locuri de muncă  pentru calafeteni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Investitorul german va lansa o linie de fabricație de componente auto de interior. Acesta a achiziționat deja 6 hale și a angajat 30 de oameni pentru montarea utilajelor, urmând ca în următoarele 60 de zile să fie angajate alte 120 de persoane pentru buna funcționare a liniei de fabricație.

Considerăm că astfel de inițiative definesc politicile concrete pentru care, noi cei de la ALDE milităm. Sperăm că ele se vor multiplica și în alte zone ale județului.

Locul de muncă bine plătit este cea mai bună sursă de protecție socială. De aceea preocuparea prioritară a ALDE rămâne creșterea economiei și crearea de oportunități pentru mediul de afaceri.

Politica